Städning

Snabbt, enkelt och till bra pris

Mångårig erfarenhet av trygga och smidiga städtjänster

Ring oss

Vad kan vi göra för dig?

Vi tar hand om städningen så du slipper tänka på det. Vi utför flyttstädning, fönsterputsning i hela Stockholm och Uppsala. Vi utgår från Mäklarsamfundets rekommendationer för flyttstädning och lämnar alltid garanti på utfört arbete. Kontakta oss för att få en offert som är relevant för just dig. Vi lovar att du får städhjälp som är snabb, flexibel och som alltid håller hög kvalitet.

Tjänster

01

Storstädning fönsterputsning

Även om ditt hem städas regelbundet kan det ibland behövas en rejäl storstädning. Vi hjälper dig med en grundlig rengöring av alla ytor, inklusive köksskåp och lådor. Vi ser till att ditt hem blir helt rent och garanterat smutsfritt från golv till tak.

02

Flyttstädning fönsterputsning

Ibland har man varken lust eller ork att flyttstäda. Med hjälp av vår personal kan du lägga din energi på ditt nya hem istället. Vi vet vet precis vad som krävs för att få flyttstädningen godkänd. Vi är alltid noggranna i vårt arbete och ser till att det blir smuts- och dammfritt från golv till tak. Hör av dig till oss för en offert!

03

Fönsterputsning fönsterputsning

Både insidan och utsidan av dina fönster behöver en rejäl rengöring emellanåt. Men att rengöra sina fönster kan ta tid. Låt oss hjälpa dig med en professionell fönsterputs som kommer att få din lägenhet eller ditt hus att kännas rent och fräscht. Vi garanterar ett bra slutresultat utan vare sig fläckar eller kvarvarande ränder.

04

Golvvård  

Varje dag går vi på våra golv. Därför behöver vi ta hand om dessa. Med hjälp av vårt erbjudande inom golvvård ser vi till att du både får en ren inomhusmiljö samtidigt som vi förlänger längden på ditt golv. Med hjälp av golvvård skyddar du ditt golv från slitage och repor.

05

Städning av skola och dagis

Förskolor och grundskolor ställer stora krav på både hygien och kvalitet. Vår personal ser till att det blir skinande rent när det passar dig. Oavsett om det rör sig om en mindre förskola eller en större grundskola kan vi hjälpa till med att göra det skinande rent. Alltid på ett miljösmart och effektivt sätt, för barnens bästa.

06

Butiksstädning

För att locka kunder måste man även kunna erbjuda en ren och fräsch butik. Vi erbjuder butiksstädning till både små och stora företag runt om i Stockholm och anpassar oss efter dina förutsättningar. Låt oss hjälpa till att göra det skinande rent på ett miljösmart och samtidigt effektivt sätt.

07

Byggstädning 

Se till att få ordning och reda efter ombyggnationen eller renoveringen. Vi hjälper både företag och privatperson med byggstädning i Stockholmsområdet. Vi ser till att inget byggdamm ligger kvar och kan även avlägsna eventuella byggsopor om så skulle krävas.

08

Trappstädning 

Det första intrycket i ett flerfamiljshus är oftast trappuppgången. En välstad trapp håller även längre eftersom en städning motverkar slitage. Oavsett om du är fastighetsägare, en bostadsrättsförening eller privatperson kan vi hjälpa dig med att hålla ert trapphus i gott och välvårdat skick.

09

Kontorsstädning

Ett rent och fint kontor bäddar för trivsel bland de som arbetar där och hjälper dem att prestera bättre. Vi erbjuder städning när det passar dig. Oavsett om det rör sig om ett mindre kontor eller större kontorskomplex kan vi hjälpa till att göra det skinande rent på ett miljösmart och effektivt sätt.

10

Restaurangstädning  

Miljöer där man hanterar livsmedel innebär även högt ställda krav på renlighet och hygien. Vi skräddarsyr individuella lösningar för stora som små restauranger, alltid med utgångspunkt från dina önskemål som kund. Allt för att du ska kunna göra det du är bäst på, nämligen att fokusera på din kärnverksamhet

11

Hemstädning

Ibland hinner man inte med all. Att få hjälp med städningen i sitt hem frigör tid för annat och kan även minska stress som vardagen kan ge oss. Vi ser till att ditt hem är skinande rent. Du väljer själv hur ofta vi kommer förbi och ser till att ditt hem är rent i varje skrymsle och vrå.

12

Företagsstädning

En bra arbetsmiljö påverkas av hur ren och fräsch arbetsplatsen är. Vi erbjuder dig som företag städning när det passar dig. Oavsett om det rör sig om en mindre arbetsplats eller en större fastighet kan vi hjälpa till med att göra det skinande rent. Alltid på ett miljösmart och effektivt sätt så klart.

Priser

HEMSTÄDNING

SAMTLIGA PRISER ÄR INK.MOMS OCH EFTER RUT AVDRAG.

160 kr per timme

FLYTTSTÄDNING

SAMTLIGA PRISER ÄR INK.MOMS OCH EFTER RUT AVDRAG.

Städgaranti 15 dagar.

30 kr per kvm

FÖNSTERPUTSNING

SAMTLIGA PRISER ÄR INK.MOMS OCH EFTER RUT AVDRAG.

150 kr per timme

TRAPPSTÄDNING

Vid offert

KONTORSTÄDNING

Priset är exkl moms

225 sek per timme plus moms.

Ändratjänster

Alla andra tjänster vid frågor offert

Instagram

Ni har väl inte missat våra dagliga uppdateringar?
Flera gånger om dagen publiceras nya spännande bilder från våra uppdrag.

Norden städ & flytt AB

Skäftingebacke 22
Spånga 163 67

Maila oss: info@nordenflytt.se

Maila oss: mimi@nordenflytt.se

Ringa oss: 0738933342

Ringa oss: 0720415900

Org nr: 559080-7813
”Godkänd för F-skatt”

Tjänster

Kontakt

Följ oss


Omdömen

Norden flytt & städ

Vad våra kunder säger

Antanina 06/05/19

Offerta
Professionella, brå bemötande, puntliga.
Skolle varmt rekommendera den företag.
Mvh nöjd kond.

Flytthjälp 131 kvm i Upplands Väsby

Mirko 08/27/19

Offerta
Vi kan varmt rekommendera detta företag, mycket proffsig personal, dom kom i utsatt tid och dom fick nycklarna till nya boendet, där va det ingen som mötte upp, blev glatt överraskad när vi kom hem över deras packning ett system så att det gick lätt att hitta bland sakerna, vi fick ett fast pris och inga dolda avgifter, städningen va också mycket bra,

Flytthjälp, flyttstädning 60 kvm i Vaxholm

Mikael 10/28/19

Offerta
Jobbade på bra, inget gick sönder

Flytthjälp 150 kvm i Täby

Malin 12/13/2020

Offerta
Bra service, snabb och smidig flytt!

Flytthjälp 46 kvm i Bromma, Stockholm