Om Oss

Norden flytt  & Städ AB

Vilka är vi?

Företaget startades 2016 och har växt stadigt till att idag vara rikstäckande.

Under åren har Norden flytt & städ samlat på sig värdefulla erfarenheter och kunskap som skapar de bästa förutsättningarna för att kunna leverera flytt och städ tjänster till sina kunder.

Norden flytt & Städ har utfört tusentals flytt och flyttstädningar i Stockholm och runt om landet och ahr på sig många nöjda kunder.

Lasta över dina flyttbestyr på oss! Vi är en flyttfirma med ett komplett utbud av tjänster – inklusive magasinering och flyttstädning.

Oavsett om du behöver magasinera lådor, få lägenheten skinande ren eller om du ska flytta till en annan stad står vi till ditt förfogande.

ARBETSOMRÅDEN

Vi jobbar idag i hela Stockholm, Uppsala och Göteborg län och vill finnas för alla som har behov av våra tjänster. Kontakta oss för en gratis offert eller ställ dina frågor.


Omdömen

Norden flytt & städ

Vad våra kunder säger

Antanina 06/05/19

Offerta
Professionella, brå bemötande, puntliga.
Skolle varmt rekommendera den företag.
Mvh nöjd kond.

Flytthjälp 131 kvm i Upplands Väsby

Mirko 08/27/19

Offerta
Vi kan varmt rekommendera detta företag, mycket proffsig personal, dom kom i utsatt tid och dom fick nycklarna till nya boendet, där va det ingen som mötte upp, blev glatt överraskad när vi kom hem över deras packning ett system så att det gick lätt att hitta bland sakerna, vi fick ett fast pris och inga dolda avgifter, städningen va också mycket bra,

Flytthjälp, flyttstädning 60 kvm i Vaxholm

Mikael 10/28/19

Offerta
Jobbade på bra, inget gick sönder

Flytthjälp 150 kvm i Täby

Malin 12/13/2020

Offerta
Bra service, snabb och smidig flytt!

Flytthjälp 46 kvm i Bromma, Stockholm