Flyttning

Snabbt, enkelt och till bra pris

Mångårig erfarenhet av trygga och smidiga flyttjänster

Ring oss

Vad kan vi göra för dig?

Alla flyttar är olika. Tack vare vår mångåriga erfarenhet kan vi erbjuda trygga och smidiga transporter i enlighet med alla dina önskemål. Vi utför regelbundet flyttar mellan Sveriges tre största städer (Stockholm–Göteborg, Stockholm–Malmö, Göteborg–Stockholm, Malmö–Stockholm) och ser till att allt går så smidigt som möjligt. Vi erbjuder de flesta flyttjänster och flyttstädning som finns på marknaden. Allt från packning och emballering till bärhjälp och magasinering. Kontakta oss för att få en offert som är relevant för just dig, och låt oss ta hand om din drömflytt!

Tjänster

01

Flytthjälp flyttstädning

Vi erbjuder de flesta flyttjänster som finns på marknaden, inklusive långdistansflyttar. Vi har lång erfarenhet av flyttar mellan Sveriges tre största städer (Stockholm–Göteborg, Stockholm–Malmö, Göteborg–Stockholm, Malmö–Stockholm). Självklart ser vi alltid till att allt går så smidigt som möjligt. För din trygghet.

02

Emballering

Behöver du plasta in någon möbel eller kanske en extra  rulle med bubbelplast när det väl är dags? Vi har alltid flyttkartonger och emballage på lager, samt kunskap och kompetens för att hantera ditt lösöre oavsett storlek och vikt. Vi kan även ta hand om ömtåligt gods med hjälp av specialanpassat emballage.

03

Packning

När det är dags för dig att flytta kan det finnas en hel del ömtåliga saker i hemmet. Våra professionella och erfarna medarbetare ser till att dina tillhörigheter blir väl omhändertagna. En väl utförd packning tillser att dina föremål inte kommer till skada vid transport samtidigt som du kan lägga tid på annat.

04

Material flyttstädning

Bokar du packning av oss ingår självklart även material i ditt pris. Vi använder oss enbart av material som har genomgående högsta kvalitet när det är dags att packa. Inget lämnas åt slumpen utan varje föremål tas väl omhand om enligt konstens alla regler.

05

Flyttkartonger

När ni flyttar med oss får ni låna flyttkartonger utan extra kostnad! Vill ni få flyttkartongerna levererade tillkommer en avgift på 200 kronor, samma gäller för hämtning. Om ni istället hämtar och lämnar flyttkartongerna på egen hand tillkommer ingen avgift.

06

Kontor och lokal flytt

Att flytta ett företag är inget som man gör i en handvändning. Vi har resurserna och manskapet för att tillse att din kontorsflytt sker på ett professionellt och tryggt sätt från början till slut. Tillsammans skapar vi en gemensam bild av flyttens omfattning. Därefter lämnar vi en offert som passar dina behov.

07

Demontering/montering

En flytt handlar naturligtvis inte enbart om att packa ner och  packa upp prylar och pinaler i flyttlådor – eller att transportera möbler. Det kan även handla om att plocka ner möbler. Väl på plats i en ny lokal eller bostad kan det även tillkomma en hel del montering. Som tur är har vi god erfarenhet av båda tjänsterna.

08

Tunggods flyttstädning

Råkar du ha en flygel eller ett gammalt kassaskåp hemma eller på kontoret? Oavsett storlek eller mängd kan vi hjälpa till med att flytta större lösöre på ett effektivt och säkert sätt med hjälp av bland annat kunnig personal och specialiserade fordon. Hör av er till oss så kikar på på vad för tunga transporter ni behöver hjälp med

09

Lastning

Vi vet hur man bäst lastar ett fordon. Vår kompetenta personal har lång erfarenhet av hur man kan gå tillväga för att minimera risken för att ditt viktiga flyttgods ska råka ut för en skada. Med oss får du en garanterat snabb och säker transport av dina ägodelar och möbler!

10

Lossning

Precis som vi har koll på hur man bäst lastar ett fordon, vet vi även hur man går tillväga för att lossa saker vid en flytt. Vid lossning av ert bohag ser vi givetvis till att placera kartonger och möbler där ni vill ha dem. Låt våra flyttexperter göra livet lite enklare för dig samtidigt som du sparar din rygg.

11

Långdistans flyttstädning

Planerar du att flytta till landet eller till en ny stad kanske? Att flytta över långa avstånd kan vara en utmaning. Inte minst kräver det lite mer när det kommer till förberedelser. Våra erfarna flyttexperter hjälper dig från start och ser till att din transport flyter på både tryggt och säkert i vårt avlånga land.

12

Uppackning

Har du alldeles för många flyttkartonger och samtidigt alldeles för lite tid? Tänk inte på det. Vår kunniga personal hjälper gärna till med uppackning – så att du kan koncentrera dig på annat istället i vardagen. Vi kan i vissa fall även assistera vid montering av väggfasta objekt.

13

Bärhjälp

När orken tryter kan det vara bra att ta hjälp utifrån. Oavsett om det gäller större uppdrag eller bara några enstaka möbler kan vi erbjuda hjälp när det är tunga lyft inblandat i ekvationen. Slipp slitet och låt oss se till att dina saker hamnar rätt på ett säkert och tryggt sätt.

14

Magasinering

Det finns många tillfällen då det kan vara en idé att magasinera sina möbler och prylar. Du kanske behöver flytta till en mindre bostad, eller hyra ut din nuvarande bostad i andrahand. Oaktat din anledning kan vi hjälpa till med att förvara dina saker på ett tryggt och säkert sätt hos oss.

15

Flyttstädning

Ibland har man varken lust eller ork att flyttstäda. Med hjälp av vår personal kan du lägga din energi på ditt nya hem istället. Vi vet vet precis vad som krävs för att få flyttstädningen godkänd och är alltid noggranna i vårt arbete. Hör av dig till oss för en offert som är skräddarsydd efter dina behov och önskemål.

Priser

Flytthjälp

SAMTLIGA PRISER ÄR INK.MOMS OCH EFTER RUT AVDRAG.

20 kubikmeter

Detalj Pris
Tre man + Lastbil 680 kr per timme
Två man + Lastbil 480 kr per timme

Extra personal och bilar vid offert

Packmästare

Samtliga priser är ink.moms och efter RUT avdrag / UTAN BIL

Detalj Pris
En man utan Lastbil 220 kr per timme
FÖR MONTERING

 

Detalj Pris
En man utan Lastbil 240 kr per timme
Milersättning

40 kr per mil

Bilkostnad

400 kr

Instagram

Ni har väl inte missat våra dagliga uppdateringar?
Flera gånger om dagen publiceras nya spännande bilder från våra uppdrag.

Norden städ & flytt AB

Skäftingebacke 22,
163 67 Spånga

Maila oss: info@nordenflytt.se

Maila oss: mimi@nordenflytt.se

Ringa oss: 0738933342

Ringa oss: 0720415900

Org nr: 559080-7813
”Godkänd för F-skatt”

Tjänster

Kontakt

Följ oss


Omdömen

Norden flytt & städ

Vad våra kunder säger

Antanina 06/05/19

Offerta
Professionella, brå bemötande, puntliga.
Skolle varmt rekommendera den företag.
Mvh nöjd kond.

Flytthjälp 131 kvm i Upplands Väsby

Mirko 08/27/19

Offerta
Vi kan varmt rekommendera detta företag, mycket proffsig personal, dom kom i utsatt tid och dom fick nycklarna till nya boendet, där va det ingen som mötte upp, blev glatt överraskad när vi kom hem över deras packning ett system så att det gick lätt att hitta bland sakerna, vi fick ett fast pris och inga dolda avgifter, städningen va också mycket bra,

Flytthjälp, flyttstädning 60 kvm i Vaxholm

Mikael 10/28/19

Offerta
Jobbade på bra, inget gick sönder

Flytthjälp 150 kvm i Täby

Malin 12/13/2020

Offerta
Bra service, snabb och smidig flytt!

Flytthjälp 46 kvm i Bromma, Stockholm